onze visie en missie

VISIE: continuïteit vraagt duurzaamheid

MISSIE: samen duurzame ambities realiseren

Marten Imelman, oprichter en eigenaar van Duurzom, zegt: 'Ondernemers willen hun eigen continuïteit zeker stellen. Duurzaamheid is het beste middel daarvoor. Bovendien biedt dit middel ongelooflijk veel kansen en mogelijkheden! Gewoon omdat het rendeert. En omdat het langer vol te houden is. En daarom spelen ondernemers een belangrijke rol bij het waarborgen van de continuïteit van onze samenleving en de planeet. Zodat die ook voor onze kinderen en kleinkinderen minimaal zo goed leefbaar is als voor ons.'

Herman Gesink, mede-oprichter van Duurzom, vindt: 'Samenwerking en vertrouwen zullen in een duurzame economie een grote rol spelen. De coöperatievorm zal meer en meer worden gebruikt om samen doelen te bereiken.
In deze economie worden materialen op slimme wijze (her)gebruikt en kringlopen gesloten. De mens is hierbij van onschatbare waarde, want hij levert de kennis. In een duurzame economie worden de capaciteiten van medewerkers, leveranciers en ook klanten optimaal benut.'

Beiden: 'Wij vinden financiële winst een middel om de continuïteit en de welvaart op lange termijn te kunnen waarborgen. En er komen andere vormen van 'winst': Return on Involvement wordt minstens zo belangrijk als Return on Investment'.
 

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. We hanteren dan ook geen betalingsvoorwaarden, maar betalingsvertrouwen. Leveringsvoorwaarden e.d. passen we ook niet toe. Als er een geschil is over een levering dan praten we dat liever uit dan dat we ons ingraven en naar de rechter stappen.
Wij maken ondernemen leuker en makkelijker!

Wij praten graag met je verder over wat voor kansen dit voor jou biedt.
Marten Imelman: 0681328539
Herman Gesink: 0622929503